Zodra een bestelling geplaatst is krijg je direct een bevestiging per e-mail met een overzicht van je bestelling.

Bestellingen onder de 20, worden verstuurd zonder Track & Trace code. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling wel met een Track & Trace code te laten versturen als de bestelling onder de 20,- ligt. Bestellingen boven 20,- worden altijd gratis met Track & Trace code verzonden.

Als je bestelling verzonden wordt met een Track & Trace code ontvang je deze code in je e-mail nadat je bestelling verzonden is. Met de link in deze mail kan je zien wat de status van de verzending van jouw bestelling is. Je kan de Track & Trace code ook invoeren op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace.

Levertijd

Nederland:
Voor 23:59 besteld = morgen al in huis

Belgie:
Voor 22:00 besteld = morgen al in huis

Verzendkosten

Alle bestellingen boven 20,- worden gratis met Track & Trace code verzonden naar Nederland & België. Bij bestellingen onder 20,- bedragen de verzendkosten als volgt:

Zonder Track & Trace: 2,95
Met Track & Trace: 4,95

Veel gestelde vragen

Bestellingen onder 20,- verzenden wij zonder Track & Trace code. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling wel met Track & Trace te laten versturen als je bestelwaarde onder de 20,- ligt. Alle bestellingen vanaf 20,- worden gratis verzonden met Track & Trace code. Nadat je bestelling verzonden is ontvang je deze code in je e-mail. Klik op de link in de mail of vul de code in op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace om de status van de verzending van jouw bestelling te bekijken.

Let op: het kan zijn dat je bestelling in de brievenbus is afgeleverd.

Nederland
Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis

België
Voor 22:00 besteld = volgende werkdag in huis

Alle bestellingen boven 20,- worden gratis verzonden naar Nederland & België. Bij bestellingen onder de 20,- zijn de verzendkosten als volgt:

Zonder Track & Trace: 2,95
Met Track & Trace: 4,95

Als je product verstuurd is met een Track & Trace code heb je deze ontvangen in je mail nadat je bestelling verzonden is. Met deze code kun je de status van de verzending zien. Klik op de link in de mail of vul de code in op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace om de status te checken.

Heb jij je bestelling niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@nexibo.nl. We kijken graag met je mee!

Let op: het kan zijn dat je bestelling in de brievenbus is afgeleverd.

Heb je een kapot, verkeerd of incompleet artikel ontvangen? Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@nexibo.nl. Voeg een foto toe van het kapotte, verkeerde of incomplete product en licht kort toe wat er precies aan de hand is. We zullen er alles aan doen om samen een gepaste oplossing te vinden!

Verzending zonder Track & Trace: Voor bestellingen die zonder Track & Trace code verzonden worden hoef je niet thuis te blijven. Deze worden namelijk in de brievenbus afgeleverd.

Verzending met Track & Trace: Bestellingen die met Track & Trace code verzonden worden, worden altijd aan de deur afgeleverd. Er moet daarom iemand thuis zijn om het pakketje in ontvangst te nemen.

Heb je een verkeerd adres ingevuld of zijn je plannen gewijzigd? Zodra je je bestelling hebt geplaatst is het helaas niet mogelijk om het adres hiervan te wijzigen. Wij gaan namelijk direct aan de slag met het verwerken van de bestelling, zodat deze zo snel mogelijk bij jou bezorgd kan worden.

Contact

Heb je een vraag naar aanleiding van deze pagina? Je kan ons bereiken door even een mailtje te sturen naar info@nexibo.nl of door te klikken op de knop hieronder. We komen graag met je in contact!

usb c adapter

Abonneer en krijg 10% korting op je eerste bestelling

Daarnaast ontvang je exclusieve toegang tot speciale aanbiedingen en nieuwe product releases.